
Min fina kusin och vän har gift sig med sin prins. Fick en förfrågan om jag kunde baka något till bröllopet. Så dessa raringar fick de i bröllopspresent. Fick mycket beröm för dem och gäster ifrån england var helt saliga. De hade aldrig smakat något liknande =) Så det är klart jag delar med mig av receptet.. Tyvärr blev bilderna lite mörka. Klockan var rätt mycket när jag blev färdiga med dem. Sen fick de åka ut mitt i skogen till bröllopslokalen. Jag hoppas på ett happily ever after för brudparet!
140 g smör
3 dl socker
3 ägg
1 msk vaniljsocker
1 msk sirap
3 msk kakao
1 tsk salt
300 g mörk choklad
2 dl vetemjöl
ugn:
175 grader
Gör så här:
Smält smöret och 300 g choklad tillsammans i en kastrull eller micro. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke och rör med en trädsked ihop till en gosig smet. Häll ut smeten i varje liten form och sedan in i ugnen på 175 grader i ca 17 min. Ta ut och låt svalna.
3 dl socker
3 ägg
1 msk vaniljsocker
1 msk sirap
3 msk kakao
1 tsk salt
300 g mörk choklad
2 dl vetemjöl
ugn:
175 grader
Gör så här:
Smält smöret och 300 g choklad tillsammans i en kastrull eller micro. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke och rör med en trädsked ihop till en gosig smet. Häll ut smeten i varje liten form och sedan in i ugnen på 175 grader i ca 17 min. Ta ut och låt svalna.
Dulce de leche frosting:
75 g mjukt smör
1/2 dl vispgrädde 150 g Philadelphiaost
2 dl florsocker1 dl dulce de leche
Frosting: Vispa smör och florsocker vitt och luftigt.Rör ned Philadelphiaosten och dulce de leche. Tillsätt lite grädde i taget medan du vispar. Ta i mer florsocker om du tycker frostingen blir för lös.
