Snart är det kanelbullens dag och klart jag vill baka bullar. Men jag ville testa på att göra toscabullar så det gjorde jag. Ni bara måste testa knäckiga och saftiga. Mycket smör i och det syns på bilden =)

Deg
1 pkt blå jäst
200 g smör
6 dl mjölk
2 ägg
2 ½ dl socker
2 ½ tsk salt (jag tog hälften då jag använde saltad smör)
22-24 dl vetemjöl
fyllning
250 g smör
150g socker
150g råsocker
vaniljpulver
Garnering:
150g smör
2½ dl socker
2½ msk ljus sirap
2½ msk mjöl
2½ msk mjölk
150g mandelspån
Gör så här:
1. Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. Värm till fingervarmt.
2. Blanda alla ingredienser och arbeta degen i 10 minuter i maskin.
3. Låt degen jäsa under duk i 30 minuter.
4. Kavla ut degen och på med fyllningen
5. Rulla ihop eller vik ihop och skär i centimeter tjocka skivor. Lägg på plåt och låt jäsa i kall ugn med en gryta med kokande vatten under i 60-90 minuter.
6. smält smöret till garneringen och tillsätt övriga ingredienser. Låt koka upp. 8. lägg en klick på varje bulle.
7. Grädda i 225 grader i 6-7 minuter eller tills de fått fin färg