after eight snittar

Kommentera
Det här var favoritsmåkakorna i jul. Sega, chokladiga och med mint. Jättegoda, kommer helt klart att baka dem fler gånger. Hittade receptet hos Baka med Frida.
Tack! =)
 
Här kommer receptet
 
150 Smör
3 3/4 dl Vetemjöl
1.5 dl Strösocker
3 msk Kakao
3 msk Sirap, ljus
1.5 tsk Vaniljsocker
1.5 tsk Bakpulver
+ 10 After eight- plattor

Gör så här:
Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper.
Sätt ugnen på 175°C.
Dela after eight- plattorna i tre delar.
Nyp ihop alla ingredienser utom after eight till en smidig deg.
Rulla degen till två längder och lägg på plåten.
Tag två- och två after eight och tryck ner i degen.
Tryck ihop degen lite så att den "håller fast" after eight- bitarna.
-
Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter.
Låt svalna en aning innan du skär dem i snittar.