
oj jag har visst samlat på mig en massa recept igen=) Här kommer en mumsig mint cupcake som man inte får lov att äta förrän efter 8...Tycker man om mycket mint så ta i mer aftereight och mindre av den mörka chokladen eller så kan man göra tvärtom om man vill ha mindre mint;) På toppen hittar man en päronfrosting som passar fint tillsammans med minten.
140 g smör
3 dl socker
3 ägg
1 msk vaniljsocker
1 msk sirap
3 msk kakao
1 tsk salt
200 g after eight choklad
200 g mörk choklad
1 ½ dl vetemjöl
Gör så här:
Smält smör och choklad och blanda till en fin, blank smet. Rör ihop alla de andra ingredienserna och blanda tillsist i choklad och smörblandningen. Ner med smeten i cupcakeformar och sen in i ugnen på 175 grader i 15 min.
päronfrosting
3 dl grädde vispas hårt med en lite lite bakpulver i. Blanda 300 g philadelphiaost, 2 tsk vaniljpulver, 2 dl florsocker, 3 msk päronpuré och grön karamellfärg i en skål. Vänd sedan ner grädden i philadelphiablandningen. Färdig!
Mums!